Menu aluminium ramen ramen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak
aluminium ramen ramen aluminium ramen ramen aluminium ramen ramen aluminium ramen ramen

Werk je woning af met aluminium ramen

Ben je op zoek naar ramen die stevig en duurzaam zijn, weinig onderhoud vragen, en er bovendien erg strak en modern uitzien? Hallo aluminium ramen. Welke kleur, stijl, en afwerkingsmogelijkheden je ook kiest, je ramen zullen perfect in orde zijn.

Aluminium ramen in een notendop

Wanneer we spreken over aluminium ramen hebben we het over ramen die geproduceerd worden uit nieuw of gerecycleerd aluminium. Ja, je leest het goed: aluminium is voor 100% recycleerbaar. Als je weet dat het produceren van gerecycled aluminium ongeveer 95% minder energie vraagt, besef je meteen dat gerecycleerde aluminium ramen een milieubewust keuze zijn voor jouw woning. Het grootste voordeel van aluminium? De ramen zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Wanneer we spreken over aluminium ramen hebben we het over ramen die geproduceerd worden uit nieuw of gerecycleerd aluminium.
Aluminium ramen zijn namelijk volledig water- en winddicht.
Aluminium zal namelijk niet verkleuren door het zonlicht, de ramen zullen niet roesten, en ook voor beschadigingen hoef je niet te vrezen. Je hebt er dus eigenlijk zo goed als geen omkijken naar. Maar dat is nog niet alles: aluminium ramen zijn namelijk volledig water- en winddicht. Je zal door de goede isolatiewaarden dus ook besparen op je energiekosten. Wist je trouwens dat aluminium ramen perfect geschikt zijn om grote glasoppervlakken mee te creëren? Bovendien is aluminium erg inbraakveilig waardoor de ramen niet alleen functioneel zijn, maar je ook een veilig gevoel zullen geven.

Look-and-feel van aluminium ramen

Net zoals bij alle types ramen heb je ook bij de aankoop van aluminium ramen de keuze uit verschillende soorten. Wil jij je raam kunnen opendraaien? Wil je liever een vast raam? Of is de kiepstand al meer dan voldoende? Natuurlijk hangt deze keuze deels af van de bestemming van het raam. Zo wil je de slaapkamer wel verluchten, of niet soms? Je mag ons wel geloven wanneer we zeggen dat aluminium ramen er altijd goed uitzien. Qua kleuren is de keuze quasi onbeperkt. Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken dat je in de ruime collectie geen raam zou vinden dat bij de rest van je woning past.

Net zoals bij alle types ramen heb je ook bij de aankoop van aluminium ramen de keuze uit verschillende soorten.
Jouw partner voor aluminium ramen? Ve-Ra-Bo natuurlijk!

Jouw partner voor aluminium ramen? Ve-Ra-Bo natuurlijk!

Kiezen voor aluminium ramen staat gelijk aan kiezen voor jarenlang woonplezier. We vatten het nog even voor je samen: bijna onderhoudsvrij, isolerend, en oerdegelijk materiaal! Voeg daar nog een maximale lichtinval aan toe, en je zou haast meteen je aluminium ramen willen laten installeren. En dat kan! Bij Ve-Ra-Bo ben je zeker van een deskundige, maar ook snelle plaatsing. Heb je nog vragen? Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Neem meteen contact met ons op!