Menu aluminium veranda veranda aluminium veranda’s veranda’s veranda plaatsen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak
aluminium veranda veranda aluminium veranda’s veranda’s veranda plaatsenaluminium veranda veranda aluminium veranda’s veranda’s veranda plaatsen aluminium veranda veranda aluminium veranda’s veranda’s veranda plaatsen aluminium veranda veranda aluminium veranda’s veranda’s veranda plaatsen

De voordelen van een aluminium veranda

Proficiat: je hebt beslist om je woning uit te breiden met een veranda. Nu rest je alleen nog het ontwerp en het materiaal uit te kiezen. Heel vaak worden aluminium veranda’s afgewogen tegen de alternatieven in hout of pvc. Bij Ve-Ra-Bo werken we steevast met aluminium. Maar waarom? Wat zijn dan net de voordelen van een aluminium veranda? Je komt het hier te weten!

Waarom kiezen voor de aluminium veranda?

Wil jij een veranda plaatsen die duurzaam, energie-efficiënt, en onderhoudsvriendelijk is? Dan zit je goed met de aluminium veranda. Door de kwalitatieve profielen ben je trouwens ook zeker van goede isolatiewaarden. Aluminium heeft namelijk zeer goede thermische eigenschappen. Daarom wordt er bij BEN-woningen bijna altijd gekozen om met dit materiaal te werken. Daarnaast is het aluminium waarmee wij werken een groen product. Het werd namelijk al voor 70% gerecycleerd! Wist je dat de aluminium veranda ook erg doeltreffend is tegen inbrekers? Maar dat is nog niet alles, want een aluminium veranda ziet er ook gewoon schitterend uit. Het materiaal is dan ook erg veelzijdig en heeft tal van stijlmogelijkheden.

 

Onderhoud van een aluminium veranda

Naast alle andere voordelen is de aluminium veranda erg onderhoudsvriendelijk. Wat moet je doorheen het jaar doen om de veranda schoon te houden? Regelmatig eens poetsen, da’s alles. Met andere onderhoudswerken hoef je geen rekening te houden.
Waarom kiezen voor de aluminium veranda?
Ve-Ra-Bo plaatst jouw aluminium veranda.

Bovendien hoef je de aluminium veranda niet te schilderen en zal het materiaal jarenlang zijn kleurvastheid behouden. Zelfs na jaren blootstelling aan de zon, wind, en vooral regen zal je geen mankementen kunnen opmerken. Een veranda plaats je nu eenmaal voor het leven, niet voor enkele jaren.

Ve-Ra-Bo plaatst jouw aluminium veranda

Ben jij overtuigd van de voordelen van de aluminium veranda? Dan rest je nog maar één ding: er eentje laten plaatsen! En daarvoor zit je goed bij Ve-Ra-Bo. Van de plaatsing van de fundering tot de afwerking van de veranda, wij hebben alles in onze eigen handen. Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Contacteer ons. We helpen je graag verder.