Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak

Jouw veranda als thuiskantoor

Ben jij ook één van de gelukzakken die af en toe kan thuiswerken? Of ben je gewoon je eigen baas en kan je werken waar je wil? Dan is een thuiskantoor thé place to work. Ook voor vrije beroepen, zoals dokters of advocaten, is zo’n kantoor in huis een leuke plek om werk en privé lekker door elkaar te laten lopen. Maar niet elk huis is even geschikt als comfortabel thuiskantoor. Gelukkig biedt een moderne veranda dan een goede uitbreidingsmogelijkheid. Hoog tijd om enkele voordelen van zo’n thuiskantoor op te lijsten. Zo kan je er snel werk van maken.

Doe eens zot met je thuiskantoor

Een veelgemaakte fout voor een thuiskantoor is om die plek midden in je huis te voorzien. De keukentafel of de eettafel in je living bijvoorbeeld. Gewoon even alles opzij schuiven, laptop erbij en werken maar. Fout! Maak gewoon een apart kantoor. En waarom zou je daarbij niet kiezen voor gezelligheid én comfort? Je veranda verruimt dan letterlijk en figuurlijk de blik op de wereld. Wat een luxe. Wedden dat je inspiratie er wel bij zal varen? Of hoe denk je dat wij bij Ve-Ra-Bo onze blogs schrijven? Juist ja, vanuit onze veranda! Op maat, of wat had je gedacht?!

Doe eens zot met je thuiskantoor.
Dankzij een thuiskantoor in je veranda is thuiswerken niet alleen leuk, maar ook bijzonder efficiënt.

Win tijd dankzij een thuiskantoor

Dankzij een thuiskantoor in je veranda is thuiswerken niet alleen leuk, maar ook bijzonder efficiënt. Zo hoef je bijvoorbeeld helemaal niet in de auto te kruipen en die dagelijkse file te trotseren. Weeral een uur van je leven uitgespaard voor andere dingen. Extra handig is dat je natuurlijk ook zelf kiest wanneer je begint te werken. Even in je pyjama en een tas koffie vanuit je glazen veranda je eerste project behandelen? Of een wasje insteken terwijl je je telefoontjes pleegt?

Kan allemaal en geen haan die er naar kraait. Behalve misschien de haan uit je tuin, waar je constant zicht op hebt natuurlijk. Pauzes kan je skippen om extra vroeg van de zon te genieten vanop je terras of vanachter het glas. Frisse pint erbij en de ontspanning kan beginnen. En komt dat ene liedje op de radio? Zet je ingebouwde geluidsinstallatie in je thuiskantoor lekker luid en dansen maar!

Alles wat je nodig hebt in je thuiskantoor

Het allerbelangrijkste van een goed thuiskantoor in je veranda is natuurlijk het comfort. En dan bedoelen we natuurlijk niet alleen die zachte zetel of prachtige werktafel. Uiteraard moet je ook voldoende stopcontacten in je veranda voorzien. Bovendien is supersnel internet toch wel echt een must de dag van vandaag. En waarom voorzie je geen standing desk? Combineer dus het aangename aan het aangename. Je rug zal je dankbaar zijn.

Het allerbelangrijkste van een goed thuiskantoor in je veranda is natuurlijk het comfort.

Denk ook zeker aan vloerverwarming voor de wintermaanden. Verder is dubbel of driedubbel glas natuurlijk een noodzakelijke factor. Zo werk je zelfs tijdens de zomer in aangename omstandigheden vanuit je thuiskantoor.

 

Laat de zon in je hart en niet in je thuiskantoor

Last but not least: thuiswerken vanuit je glazen thuiskantoor is gewoon een hele dag genieten van de zon. Denk bij de plaatsing van je computerscherm daarom aan het invallend zonlicht.
Laat de zon in je hart en niet in je thuiskantoor.
Niets zo vervelend als de zon in je ogen. Misschien is een aangepaste zonnewering wel een goede oplossing. Anderzijds durft het in België ook al eens te regenen. Voorzie in dat geval zeker aangepaste verlichting. Door dit in te werken in de structuur van je veranda ziet het er nog leuk uit ook. En zo kan jij ongestoord werken terwijl je stiekem kan genieten.

 

Fijne werkdag!