Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak

Een aanbouw voor je open keuken

Heb je altijd al gedroomd van een open keuken, zodat je terwijl je aan het koken bent je kinderen kan zien spelen of kan luisteren naar de televisie? Beschik je echter niet over voldoende ruimte in je woning? Wij hebben de oplossing om jouw dromen toch waar te maken. Met een aanbouw kan je jouw keuken makkelijk vergroten. In deze blog lichten we toe waar je rekening mee moet houden bij het bouwen van een aanbouw.

Waarom een aanbouw de moeite waard is

Wanneer je een aanbouw plaatst, creëer je een grotere woonruimte. Zo kan je een specifieke ruimte – of meerdere ruimtes – van je huis verlengen door er een stuk bij te bouwen. Voor een open keuken is een aanbouw ideaal, maar ook voor de uitbreiding van je woonkamer, een extra bureauruimte of een speelkamer is een aanbouw geschikt. Bovendien geniet je bij Ve-Ra-Bo van een ontzorgde aanpak. Het overwegen waard!

Heb je altijd al gedroomd van een open keuken, zodat je terwijl je aan het koken bent je kinderen kan zien spelen of kan luisteren naar de televisie?

Een klassieke of een glazen aanbouw: aan jou de keuze

Gaat jouw voorkeur uit naar een klassieke aanbouw, of kies je voor een glazen aanbouw in de vorm van een veranda? Aan beide stijlen zijn voordelen verbonden. Het grote voordeel van een veranda is de lichtinval. Je kan van in de vroege uurtjes genieten van het zonnetje, maar ook tot de zonsondergang van binnenuit je tuin bewonderen.

Uiteraard is het steeds belangrijk om de functie van de aanbouw in acht te houden. Wanneer je een open keuken plaatst, moet je ook waterleidingen, een afzuigkap en een afvoer voorzien. Een klassieke aanbouw is dan vaak een betere keuze.

Het grote voordeel van een open keuken in een aanbouw is het feit dat je ondertussen gewoon verder kan kokerellen in je huidige keuken.

Voordelen van een aanbouw

Het grote voordeel van een open keuken in een aanbouw is het feit dat je ondertussen gewoon verder kan kokerellen in je huidige keuken. Je komt niet voor problemen te staan doordat de bestaande keuken vervangen moet worden. Bovendien kan je vanuit je open keuken genieten van je tuin als je kiest voor grote glazen ramen of deuren in je uitbouw.

Jouw open keuken in je nieuwe aanbouw? Ve-Ra-Bo klaart de klus! Neem vandaag nog contact op en voor je het weet geniet jij binnenkort al van je nieuwe open keuken.