Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak

Een betrouwbare totaalpartner herkennen

Droom je van een volledig nieuw interieur of een aanbouw met veel lichtinval, maar heb je geen zin in slapeloze nachten, telefoontjes met verschillende aannemers en DIY-weekends? Kies dan voor een totaalbouwpartner. Die ontzorgt je door de bouw- of verbouwplannen van a tot z op zich te nemen. Hoe je een betrouwbare totaalpartner herkent, ontdek je hieronder.

De 4 kenmerken van een betrouwbare totaalbouwpartner

1.  Jouw totaalpartner, de match die alles kan

Zoek een totaalpartner die voldoende beroepsvaardigheden heeft om het volledige project op te volgen. Want het grootste voordeel van een totaalbouwpartner is dat je maar één aanspreekpunt hebt voor je woondroom. Dat je best ook een klik hebt met deze contactpersoon hoeven we je niet uit te leggen.

De 4 kenmerken van een betrouwbare totaalbouwpartner.

2.  Kies voor kwaliteit

Je kwaliteitscheck begint bij Google. Check even in de Kruispuntbank van Ondernemingen of de partner van jouw keuze rechtmatig is ingeschreven. De begindatum verklapt hoeveel jaren ervaring er al op de teller van deze vakman staan. Spoor tot slot nog even de ondernemerswebsite af naar de afwerkingsgraad van vorige realisaties.

Een goede totaalbouwpartner heeft kennis van de wetgeving en premies voor renovatiewerken.

3.  Persoonlijk advies over verbouwpremies

Een goede totaalbouwpartner heeft kennis van de wetgeving en premies voor renovatiewerken. En hij of zij weet dit persoonlijke advies ook helder en met een glimlach over te brengen.

 

4.  Maak duidelijke afspraken

Een ervaren totaalpartner stuurt zelf aan op duidelijke afspraken om binnen de vooropgestelde timing en binnen het budget te blijven. Zo heb je altijd iets om op terug te vallen bij twijfel.

Ve-Ra-Bo is een totaalbouwpartner met 35 jaar ervaring. Naast veranda’s, specialiseerden we ons de afgelopen jaren ook in totaalprojecten en renovatiewerken. Klaar om op ons te bouwen? Maak snel een afspraak.