Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak

Feit: de veranda is ideaal voor kinderen

Wordt het je soms wat te druk in huis? De kinderen lopen heen en weer, overal ligt er speelgoed, en mama en papa mogen het natuurlijk weer verduren. Misschien wordt het hoog tijd om je kids te verwennen en hen een eigen plekje te geven. En ja, de veranda is daar ideaal voor! Interesse?

Een leeshoek in de veranda

Zijn je kinderen echte bollebozen en spenderen ze het liefst uren met hun hoofd in de boeken? Dan gebruik je de veranda toch gewoon als leeshoek! Of het nu romans, strips, of informatieve boeken zijn, wat jouw kids nodig hebben, is veel licht. Perfecte combinatie dus! Afwerken doe je eventueel met een hangmat, een originele leeszetel, en zeker veel kussens.

Zijn je kinderen echte bollebozen en spenderen ze het liefst uren met hun hoofd in de boeken?
Door je kids een eigen plekje te geven in de veranda kunnen zij er zich naar hartenlust uitleven.

De veranda wordt een speelkamer

Je huis ligt vol met speelgoed als de kinderen tien minuutjes thuis zijn van school. Komt dit je bekend voor? Zeg dan nu STOP! Door je kids een eigen plekje te geven in de veranda kunnen zij er zich naar hartenlust uitleven. En jij? Jij hoeft niet langer te vrezen dat je weer eens op dat vervelende legoblokje trapt wanneer je het eten aan het klaarmaken bent. PS Met handige mandjes en opbergruimtes is het speelgoed meteen weer opgeruimd. Koppel er een spelletje aan, en ze vinden het vast niet erg meer!

Slapen in de veranda

Begint het huis sowieso al wat klein te worden? Zijn je twee dochters of zonen het beu om bij elkaar op de kamer te slapen? Of staat er nog gezinsuitbreiding op de planning? Dan kan je de veranda zelfs inrichten tot slaapkamer. Met de juiste glaskeuze en bijhorende verduisteringen is dit perfect mogelijk. En hey, als je een lichtstraat voorziet, kunnen ze voor het slapengaan nog wat naar de sterren turen. Wat een luxe!

Dan kan je de veranda zelfs inrichten tot slaapkamer.

De veranda is een duizendpoot

Misschien denk je na het lezen van deze tekst wel dat je de veranda niet meer wil afgeven aan je kids, en dat snappen we maar al te goed. Zo’n veranda is gewoon een echte duizendpoot die je kan inrichten naar jouw wensen. Een extra woonkamer? Zeker. Een werkkamer? Waarom niet! Zelfs een wellness-ruimte kan je inbouwen in de veranda; van een toppertje gesproken!

Richt de veranda dan in als een hobbyruimte.

De veranda als creatieve uitlaatklep

Doen je lievelingen niets liever dan van ’s morgens tot ’s avonds knutselen, kleuren, en/of zelfs verven? Richt de veranda dan in als een hobbyruimte. Met wat krijtpapier tegen de muur zijn ze uren zoet en kunnen ze de kleine kunstenaars in zich laten groeien. Bovendien kan je er perfect alle materiaal bewaren waardoor jij geen last hebt van rondslingerende kleurpotloodjes.