Menu Moderne veranda veranda grote ramen ramen totaalproject
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
Moderne veranda veranda grote ramen ramen totaalprojectModerne veranda veranda grote ramen ramen totaalproject Moderne veranda veranda grote ramen ramen totaalproject Moderne veranda veranda grote ramen ramen totaalproject

Moderne veranda: wat mag niet ontbreken?

De laatste jaren wordt de veranda steeds vaker gebruikt als uitbreiding van de woning. Door hun strakke vormgeving vallen ze namelijk bij heel veel mensen in de smaak. Zelfs bij een traditionele woning kan een moderne veranda het geheel mooi afwerken. Wil je zelf zo’n veranda? We vatten voor je samen wat er zeker niet mag ontbreken bij het ontwerp.

Moderne veranda als leefruimte

Een moderne veranda heeft dus heel wat voordelen. Het wordt als het ware een verlengstuk van jouw woning waardoor je op een gemakkelijke manier heel wat extra ruimte kan creëren. Tegenwoordig gaat het zelfs zo ver dat de veranda bekeken wordt als een extra kamer in het huis. Je kan de ruimte namelijk gebruiken als eetplaats, keuken, living, bureau enzoverder. Wist je trouwens dat aluminium een veelgebruikt materiaal is voor de moderne veranda?

Een moderne veranda heeft heel wat voordelen.
Zoek je nog een moderne veranda?

Zeker wanneer je grote ramen wil installeren, is dit erg handig want aluminium heeft een stevige draagkracht. Bovendien ziet aluminium er gewoon strak en elegant uit. Dat is echter nog niet alles, want het materiaal heeft een zeer goede isolerende functie, én is te verkrijgen in heel wat kleuren. Qua stijl en afwerking heb je dus echt wel veel keuze. Heb jij een klassieke woning? Ook dan kan de moderne veranda een meerwaarde bieden. Zo’n strakke veranda zal namelijk een extra boost geven aan de uitstraling van je woning. Daarnaast krijg je er in één klap meer licht en ruimte bij.

Een moderne veranda is energiezuinig

Dat de moderne veranda energiezuinig is, valt niet te ontkennen. Het geeft je namelijk de kans om meer zonlicht in je huis te krijgen. Bij BEN-woningen wordt dit standaard doorgetrokken in de volledige woning. Maar dat is nog niet alles: aluminium is namelijk een groen materiaal. Tot wel 70% van het huidige aluminium werd al gerecycleerd.

Inrichting van een moderne veranda

Van modern tot klassiek, van retro tot minimalistisch, de moderne veranda kan er langs de buitenkant heel verschillend uitzien. Toch moet je ook rekening houden met de binnenkant. Hou je van modern? Kies dan ook voor hedendaagse meubelen in je interieur. Qua verlichting kan je bijvoorbeeld kiezen voor spots. Bij Ve-Ra-Bo kan je jouw moderne veranda laten aanpakken als totaalproject. In dit geval zorgen wij voor de afwerking van A tot Z. Dus ja, ook de inrichting ervan.

Van modern tot klassiek, van retro tot minimalistisch, de moderne veranda kan er langs de buitenkant heel verschillend uitzien.

Ve-Ra-Bo realiseert jouw moderne veranda

Zoek je nog een moderne veranda? Dan kan je op onze website alvast wat inspiratie opdoen. Heb je nog vragen? Wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot snel!