Menu veranda veranda op maat veranda’s verandabouwer
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak
veranda veranda op maat veranda’s verandabouwer veranda veranda op maat veranda’s verandabouwer veranda veranda op maat veranda’s verandabouwer veranda veranda op maat veranda’s verandabouwer

Jouw veranda op maat

Wil jij buiten naar binnen halen en genieten van het gevoel van buiten zonder echt buiten te zitten? Dan is een veranda op maat perfect voor jou! Tegenwoordig zijn zo goed als alle veranda’s maatwerk, want een standaardveranda bestaat eigenlijk niet meer. Waarom? Een veranda wordt ontworpen aan de hand van de functie van de ruimte. Om je wat te helpen bij je keuze sommen we een aantal zaken op waarop je zeker moet letten bij het ontwerp van jouw veranda op maat.

De functie van jouw veranda op maat

Allereerst moet je dus stilstaan bij de functie van jouw veranda op maat. Waarvoor wil je de veranda gebruiken? Wil je gewoon wat meer van de zon genieten? Of wil je toch een extra keuken, woonkamer, of leefruimte aan je woning toevoegen? Deze keuze heeft uiteraard gevolgen voor de vorm van je veranda op maat, maar ook voor de gebruikte materialen. Bovendien speelt oriëntatie een rol, want de plaats waar de veranda staat, bepaalt of jij extra isolatie en/of ventilatie moet voorzien.

Allereerst moet je dus stilstaan bij de functie van jouw veranda op maat.
Geen enkele veranda is trouwens hetzelfde qua stijl; net daarom spreken we van een veranda op maat!

Staat jouw veranda op maat bijvoorbeeld richting het zuiden? Dan wil je er natuurlijk ook op hete zomerdagen van kunnen genieten. In dit geval is het verstandig om te werken met zonwerend glas en met zonwering.

 

Afwerking van een veranda op maat

Wij geven altijd als tip om je stijl en architectuur aan te laten sluiten bij je huidige woning. Het geheel van de woning moet kloppen, en je veranda maakt er natuurlijk deel van uit. Wat met je tuin? Je kan je tuininrichting aanpassen aan de veranda, maar andersom gaat natuurlijk ook. Geen enkele veranda is trouwens hetzelfde qua stijl; net daarom spreken we van een veranda op maat! Er wordt steeds gelet op de behoeftes en het budget van de klant om zo de woondroom te realiseren. Van modern tot klassiek, van retro tot minimalistisch, echt elke stijl kan gerealiseerd worden. Denk hier dus zeker over na voordat je een verandabouwer bezoekt. En over daken gesproken: bij een veranda kan je zowel kiezen voor platte daken als voor hellende daken. Belangrijk is daarbij dat je rekening houdt met de volledige constructie.

Ve-Ra-Bo zorgt voor jouw veranda op maat

Als jij het kan dromen, kunnen wij het bouwen. Bij een veranda op maat heb je echt oneindig veel mogelijkheden. Waarvan je dus ook droomt voor je veranda, wij realiseren het voor jou. Bij Ve-Ra-Bo ben je bovendien zeker van een efficiënte plaatsing. Zo geniet je binnen de kortste keren voluit van jouw veranda op maat. Meer informatie? Contacteer ons!

Ve-Ra-Bo zorgt voor jouw veranda op maat.