Menu woonveranda veranda moderne veranda ramen en deuren ramen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
woonveranda veranda moderne veranda ramen en deuren ramenwoonveranda veranda moderne veranda ramen en deuren ramen woonveranda veranda moderne veranda ramen en deuren ramen woonveranda veranda moderne veranda ramen en deuren ramen

Creëer ruimte in huis met de woonveranda

Zeg vaarwel tegen de traditionele veranda die met één gevel tegen de woning werd aangebouwd. De moderne veranda is helemaal geïntegreerd in de woning en wordt gebruikt als leefruimte. Het is dan ook de perfecte ruimte voor een bureau, een trendy zithoek, een extra keuken, of gewoon een plekje om tot rust te komen. De geboorte van de woonveranda is dus een feit!

Rol van een woonveranda

De veranda wordt de laatste jaren meer en meer aanzien als een uitbreiding van de woning. Daarnaast is het een ruimte die ervoor zorgt dat het binnen- en het buitenleven mooi in elkaar overvloeien. Ja, met een veranda zal je buitengevoel versterken, zowel in de zomer als in de winter. Extra voordeel? Je hoeft er niet voor in de kou te zitten. De woonveranda is dus met andere woorden een soort verlengstuk van je woning. Het is een leefruimte die je elke dag van het jaar kan gebruiken en waar je graag tijd zal spenderen.

De woonveranda is dus met andere woorden een soort verlengstuk van je woning.
Aangezien de woonveranda echt geïntegreerd wordt in de woning trek je best de stijl van je woonst door.

Bovendien geeft de woonveranda je de kans om je woning wat te vergroten en meer zonlicht naar binnen te halen. Wist je trouwens dat je van de woonveranda ook een wellness-ruimte kan maken? Heerlijk genieten!

 

Stijl en sfeer van de woonveranda

Aangezien de woonveranda echt geïntegreerd wordt in de woning trek je best de stijl van je woonst door. Door de stijl en de sfeer van je veranda aan te laten sluiten, vormen beide elementen een mooie architecturale eenheid.
Kijk hiervoor naar de kleuren en materialen die bij het bouwen van je woning gebruikt zijn. Zo kan je het schrijnwerk van je ramen en deuren bijvoorbeeld perfect op de veranda afstemmen zodat alles een mooi geheel vormt. Wij geven altijd de tip om een woonveranda als een totaalproject te laten behandelen. In dit geval stemmen we jouw noden en behoeftes af, optimaliseren we jouw budget, maken we een ontwerp, en zorgen we voor de volledige afwerking van je woonveranda. Hou er wel rekening mee dat je een woonveranda kan vergelijken met een auto. De luxe, de grootte, en de materialen bepalen de prijs die ervoor gevraagd wordt. Net daarom is het zo belangrijk om op voorhand een richtbudget te hebben.
Hou er wel rekening mee dat je een woonveranda kan vergelijken met een auto.
De geboorte van de woonveranda is een feit!

Ve-Ra-Bo is dé specialist op vlak van de woonveranda

Ben je overtuigd van de voordelen van een woonveranda? Wacht dan niet langer en geef deze interessante extra leefruimte een kans. Of de veranda nu gebruikt wordt om tot rust te komen, als bureau, of als keuken, je zal er vast en zeker plezier van hebben. Voor een woonveranda kleiner dan 40m² heb je zelfs geen bouwvergunning nodig; er geldt alleen meldingsplicht!

Heb je nog vragen? Of wil je weten wat wij als verandaspecialist voor jou kunnen betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We helpen je graag verder!