Menu Totaalprojecten totaalproject renovatiewerken totaalrenovatie totaalrenovaties
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
Totaalprojecten totaalproject renovatiewerken totaalrenovatie totaalrenovatiesTotaalprojecten totaalproject renovatiewerken totaalrenovatie totaalrenovaties Totaalprojecten totaalproject renovatiewerken totaalrenovatie totaalrenovaties Totaalprojecten totaalproject renovatiewerken totaalrenovatie totaalrenovaties

Totaalprojecten: een afgewerkt geheel

Hebben wij voor jouw woning de renovatiewerken mogen uitvoeren? Dan helpen we je graag bij de volledige afwerking ervan. Van binnenafwerking tot interieurafwerking, Ve-Ra-Bo doet meer dan gewoon de totaalrenovatie. We zorgen ervoor dat jouw woning een mooi afgewerkt geheel wordt. In dit geval spreken we dan ook niet van totaalrenovaties, maar van totaalprojecten.

Wat zijn totaalprojecten?

Na de totaalrenovatie is je woning winddicht en klaar voor afwerking. Spreekt voor zich dat je pas dan aan de slag kan met de inrichting ervan. Bij Ve-Ra-Bo gebruiken we de term totaalprojecten dus wanneer we spreken over de volledige eindafwerking van een woning. We gaan bij onze totaalprojecten net dat tikkeltje verder dan bij een renovatie, want we willen ervoor zorgen dat jij uiteindelijk de woning van je dromen verkrijgt. Van het plaatsen van inbouwkasten tot het leggen van elektriciteit: onze totaalprojecten worden van A tot Z uitgevoerd.

Na de totaalrenovatie is je woning winddicht en klaar voor afwerking.
Let wel op: je kan onze hulp bij totaalprojecten alleen inroepen als we ook je totaalrenovatie hebben mogen uitvoeren.
Liggen je wensen niet in onze lijn van expertise? Dan zijn wij niet te beroerd om de hulp van externe specialisten in te roepen. Zij voeren de renovatiewerken dan samen met ons uit. Let wel op: je kan onze hulp bij totaalprojecten alleen inroepen als we ook je totaalrenovatie hebben mogen uitvoeren. Onze grootste troef? Jij hebt maar één aanspreekpunt van start tot finish. Aangezien het traject reeds is uitgestippeld vanuit de ruwbouw creëren we een mooi en samenhangend eindresultaat. Voor jou rest er achteraf nog maar één ding: genieten van je nieuwe woonst!

Totaalprojecten bieden veel mogelijkheden

Bij de ruwbouw houden we reeds rekening met de afwerking van de woning. Zo spelen we proactief in op al jouw wensen. Ben je nog niet zeker welke vloer je wil plaatsen? Of moet er nog een deel van de woning geïsoleerd worden? Geen nood, wij helpen. We geven je de raad die jij nodig hebt om je totaalproject tot een goed einde te brengen. De eindbeslissing ligt natuurlijk wel bij jou en we zullen je ook niet in een richting duwen waarvan je achteraf spijt krijgt.

Totaalprojecten bieden veel mogelijkheden.
Ve-Ra-Bo voor jouw totaalprojecten

Een extra voordeel? Door alle werken door één partner uit te laten voeren, ben jij er zeker van dat ze elkaar goed zullen opvolgen. De renovatiewerken zullen dus op een zo kort mogelijke tijdsspanne uitgevoerd worden.

 

Ve-Ra-Bo voor jouw totaalprojecten

Ve-Ra-Bo kan het allemaal. Na de verbouwingswerken verzorgen we de volledige afwerking van je woning. Heb jij interesse in onze totaalprojecten? Of wil je zien wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder!