Menu Totaalrenovatie renoveren verbouwen huis renoveren verbouwen van A tot Z
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
Totaalrenovatie renoveren verbouwen huis renoveren verbouwen van A tot ZTotaalrenovatie renoveren verbouwen huis renoveren verbouwen van A tot Z Totaalrenovatie renoveren verbouwen huis renoveren verbouwen van A tot Z Totaalrenovatie renoveren verbouwen huis renoveren verbouwen van A tot Z

Totaalrenovatie: verbouwen van A tot Z

Woon jij al jaren in dezelfde woning en vind je het tijd voor verandering? Logisch, uit onderzoek blijkt namelijk dat we na ongeveer drie jaar alweer toe zijn aan verandering op vlak van interieur. Meestal opteren we voor nieuwe meubelen, of het herschilderen van de muren, maar wat als je meer wil? Dan ga je je huis renoveren! Tegenwoordig is totaalrenovatie helemaal hot in bouwland. Hoewel Belgen een baksteen in de maag hebben, wordt er steeds vaker gekozen om een huis te renoveren.

Wat is totaalrenovatie?

Het woord vat het eigenlijk al erg goed samen: bij een totaalrenovatie ga je de volledige woning renoveren. Meestal heb je twee opties. Ofwel koop je een volledig nieuw huis en laat je het door een renovatiespecialist onder handen nemen. Langs de andere kant kan je ook je huidige woning volledig laten verbouwen waardoor je wel op dezelfde plek woont, maar toch het gevoel zal hebben dat je verhuisd bent. Wat je ook verkiest, totaalrenovatie is aan een inhaalmanoeuvre bezig. Steeds meer mensen kiezen er de dag van vandaag voor om te verbouwen.

Tegenwoordig is totaalrenovatie helemaal hot in bouwland.
Het woord vat het eigenlijk al erg goed samen: bij een totaalrenovatie ga je de volledige woning renoveren.

En met de nakende bouwstop zal totaalrenovatie alleen maar populairder worden de komende jaren.

 

Waarom kiezen voor totaalrenovatie?

Twijfel jij nog tussen totaalrenovatie en nieuwbouw? Dan sommen we de voordelen van een oud huis renoveren even voor je op. Zo is de aankoopprijs van een bestaande woning lager dan die van een nieuwbouw. Gemiddeld zal je toch 20 tot 25% kunnen besparen wanneer je kiest voor totaalrenovatie.
Naast budget speelt ook ruimtelijk inzicht een erg grote rol. Wanneer je de woning op voorhand kan bezichtigen, krijg je een beter idee van wat je ermee kan verwezenlijken. Wil jij die ene slaapkamer omtoveren tot dressing of bureau? Geen probleem! Dat is nog niet alles, want ook qua timing zit je met totaalrenovatie goed. Renoveren hoeft namelijk niet lang te duren. Wij doen er alles aan om de werken zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen waardoor jij binnen de kortste keren in de woning van je dromen vertoeft. Als kers op de taart heb je bij totaalrenovatie vaak recht op verbouwingspremies, én zijn de registratiekosten lager dan normaal. Overtuigd?
Ve-Ra-Bo is jouw partner voor totaalrenovatie.
Door ons uitgebreide pallet aan mogelijkheden creëren we samen de totaalrenovatie van je dromen.

Ve-Ra-Bo is jouw partner voor totaalrenovatie

Ben jij nog op zoek naar een partner die het volledige renovatieproces uit je handen kan nemen? Dan zit je goed bij Ve-Ra-Bo. Van isoleren tot gevelbekleding, van afbraak tot heropbouw, het zijn slechts enkele van de taken die wij voor onze rekening nemen. Wat is jouw voordeel? Jij hebt maar één aanspreekpunt waardoor wij de hinder kunnen beperken en vaart kunnen zetten achter jouw totaalrenovatie.

Hoe starten we? We luisteren naar jouw wensen en zetten je op het juiste spoor. Jouw architect bezorgt ons de plannen, wij voeren ze uit. Door ons uitgebreide pallet aan mogelijkheden creëren we samen de totaalrenovatie van je dromen. Achteraf is jouw woning klaar om volledig ingericht te worden. En ja, ook bij totaalprojecten komen wij van pas. Meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren!