Menu aanbouw aanbouw laten plaatsen glazen aanbouw klassieke aanbouw uitbouw
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
aanbouw aanbouw laten plaatsen glazen aanbouw klassieke aanbouw uitbouwaanbouw aanbouw laten plaatsen glazen aanbouw klassieke aanbouw uitbouw aanbouw aanbouw laten plaatsen glazen aanbouw klassieke aanbouw uitbouw aanbouw aanbouw laten plaatsen glazen aanbouw klassieke aanbouw uitbouw

Verruim je woning met een aanbouw

Is jouw huidige woonst niet groot genoeg meer? Staat er nog een gezinsuitbreiding op de planning? Dan kan je eenvoudig meer woonoppervlakte creëren door een aanbouw te laten plaatsen. Ook wanneer je nood hebt aan een extra badkamer, bureel, leefruimte, of slaapkamer kan een aanbouw de oplossing bieden. We vatten het graag even voor je samen.

Het ABC van de aanbouw

Zoals gezegd omvat de term aanbouw alle ruimtes die extra aan een woonst worden toegevoegd. Wil jij een kamer een andere invulling geven? Dan spreken we over kleine renovatiewerken. Zodra je meer woonoppervlakte wil creëren omdat de woning te klein is, gebruiken we bij Ve-Ra-Bo de term aanbouw. Wil je een uitbouw laten bouwen die kleiner is dan 40m²? Wij zorgen voor het ontwerp en de uitwerking van het geheel. Je hebt hierbij namelijk alleen meldingsplicht bij je gemeente of stad, maar moet geen bouwvergunning aanvragen.

Bij het plaatsen van een aanbouw heb je verschillende mogelijkheden.
Wil je een uitbouw laten bouwen die kleiner is dan 40m²?

Bovendien zorgen wij ervoor dat je uitbouw binnen de stedenbouwkundige voorschriften valt zodat jij achteraf nooit in de problemen komt. Wil je een aanbouw laten plaatsen die groter is dan 40m²? Dan heb je de hulp van een architect nodig. Nadien helpen wij je natuurlijk wel graag bij de uitvoering van de werken.

 

Een aanbouw: de mogelijkheden

Bij het plaatsen van een aanbouw heb je verschillende mogelijkheden. Het eerste wat je jezelf moet afvragen, is wat de functie van de nieuwe ruimte zal worden.
Een badkamer heeft namelijk andere leidingen nodig dan een bureel. Zodra je deze keuze gemaakt hebt, moet je jezelf afvragen hoe groot de ruimte moet worden. Als je uitbouw onder de 40m² valt, kan je meteen met je plannen naar onze showroom komen. Wij werken ze dan samen met je uit en geven je in 3D een idee hoe jouw idee er in het echt zal uitzien.
Qua materiaal heb je bij ons alle keuze: zo kan je kiezen voor een glazen aanbouw, maar ook gewoon voor een klassieke aanbouw. Wil je toch een aanbouw die groter is dan 40m²? Ga dan eerst langs bij een architect. Later ben je bij ons altijd welkom met je plannen waarna wij overgaan tot de uitvoering ervan. Onze kracht? Aangezien wij regelmatig totaalprojecten en totaalrenovaties uitvoeren, weten wij perfect waarop wij moeten letten bij het plaatsen van de uitbouw van een woning. Je kan er dan ook op rekenen dat de volledige opvolging en afwerking vakkundig door ons zal gebeuren.
Qua materiaal heb je bij ons alle keuze: zo kan je kiezen voor een glazen aanbouw, maar ook gewoon voor een klassieke aanbouw.