Menu renovatie Renovatie van woningen Renovatie woningen aanbouw renoveren
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
renovatie Renovatie van woningen Renovatie woningen aanbouw renoverenrenovatie Renovatie van woningen Renovatie woningen aanbouw renoveren renovatie Renovatie van woningen Renovatie woningen aanbouw renoveren renovatie Renovatie van woningen Renovatie woningen aanbouw renoveren

Renovatie van woningen

Wil jij je huidige woning volledig renoveren? Is je woning niet groot genoeg meer en kan een aanbouw de oplossing bieden? Of wil je een kamer omvormen en deze een andere functie geven? Al deze elementen vallen samen onder de renovatie van woningen. Van totaalrenovatie tot totaalprojecten, van aanbouw tot kleine renovatiewerken, Ve-Ra-Bo kan het allemaal.

Troeven van renovatie

Uit onderzoek blijkt dat mensen hun interieur na ongeveer drie jaar alweer willen veranderen. Meer zelfs, na gemiddeld 12 jaar verhuizen de meeste Belgen naar een nieuwe woning. Wil je dit liever niet, maar wil je toch veranderingen aanbrengen? Of begint de woning nu echt wel te klein te worden? Een renovatie kan de oplossing bieden. Wist je dat je met kleine renovatiewerken al veel kan bereiken?

Wil jij je huidige woning volledig renoveren?
Van totaalrenovatie tot totaalprojecten, van aanbouw tot kleine renovatiewerken, Ve-Ra-Bo kan het allemaal.

Zo kan je bijvoorbeeld de zolder omvormen tot master bedroom; hallo extra slaapkamer! Of ontbreekt er echt een plekje voor je kinderen? Of wil je wat meer plaats in de woonkamer? Laat dan een aanbouw plaatsen. Je hebt instant meer ruimte in huis.

 

Renovatie van A tot Z

Zodra je besluit de woning volledig te renoveren, maak je best een plan van wat je wil bereiken. Is de aanbouw of de te renoveren woonruimte kleiner dan 40m²? Dan nemen wij alles uit je handen. Zodra je groter wil gaan, zal een architect de nodige plannen moeten opstellen. Hierbij heeft Ve-Ra-Bo een uitvoerende rol en zorgen wij ervoor dat je woondroom tot in de puntjes gerealiseerd wordt. De komende jaren zal renovatie van woningen alleen maar populairder worden, zeker met de nakende bouwstop in het verschiet. Nadat wij de renovatie bij je thuis uitvoeren, is je woning klaar om ingericht te worden. Maar daar stopt het niet! Als wij de renovatie van je woning in orde hebben mogen brengen, nemen we ook het totaalproject uit je handen.

Over de inrichting hoef jij je dan geen zorgen te maken, wij doen het al! Ook wanneer je een aanbouw wil laten plaatsen, of een kamer wil omvormen en een andere functie wil geven, kan Ve-Ra-Bo de oplossing bieden.

 

Ve-Ra-Bo neemt de renovatie van je woning uit je handen

Zoals je kan lezen, is Ve-Ra-Bo een geschikte partner om de renovatie van je woning uit te voeren.  

Zodra je besluit de woning volledig te renoveren, maak je best een plan van wat je wil bereiken.
Heb je nog vragen? Wil je meer informatie over onze renovatiewerken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan te popelen om je verder te helpen en je woondroom te realiseren.