Menu Veranda’s veranda aluminium veranda’s aanbouw totaalproject
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
Veranda’s veranda aluminium veranda’s aanbouw totaalprojectVeranda’s veranda aluminium veranda’s aanbouw totaalproject Veranda’s veranda aluminium veranda’s aanbouw totaalproject Veranda’s veranda aluminium veranda’s aanbouw totaalproject

Veranda’s: uitbreiding voor je woning

Is jouw woning nu echt wel te klein aan het worden? Staat er nog gezinsuitbreiding op de planning? Door een veranda te laten aanbouwen, heb jij instant meer ruimte én licht in je woonst. Veranda’s zijn de woonkamers van weleer, je kan er echt alle kanten mee uit. Interesse?

Veranda’s als leefruimte

Vroeger was een veranda een plek waar je zelden kwam, waar je af en toe gezellig kon zitten, maar het was een ruimte op zich. Vandaag de dag is dit echt niet meer het geval. Veranda’s zijn geen glazen bokalen meer, neen, het zijn gewoon uitbreidingen van je woning; plaatsen waar je kan leven. Veranda’s zijn dus eigenlijk verlengstukken van je woning. Steeds vaker hoor je dat de keuken in de veranda wordt ingebouwd, of dat de woonkamer gewoon in de veranda geplaatst wordt, of wat dacht je van je eigen werkplaats in de veranda? Het kan echt allemaal.

Door een veranda te laten aanbouwen, heb jij instant meer ruimte én licht in je woonst.
Wanneer je op zoek gaat naar een veranda wil je er natuurlijk eentje waarvan je lang zal kunnen genieten.

Met een veranda vergroot je dus niet alleen je woning, maar ook je woonruimte. Onze tip? Zorg dat je veranda goed bij je woonst past. Behandel de aanbouw als een totaalproject, en niet als een extraatje. Hou ook zeker een richtbudget in je achterhoofd, want net zoals het aankopen van een sauna of jacuzzi heb je ook veranda’s in alle maten en prijzen.

 

Aluminium veranda’s

Wanneer je op zoek gaat naar een veranda wil je er natuurlijk eentje waarvan je lang zal kunnen genieten. Daarom kiezen we bij Ve-Ra-Bo steevast voor aluminium veranda’s. Dit duurzame materiaal zal jarenlang zijn kleurvastheid behouden. Ja, zelfs na extreme blootstelling aan de zon zullen beschadigingen uitblijven. Naast duurzaamheid heeft aluminium zeer goede thermische eigenschappen. Je zit qua isolatie dus ook goed met dit materiaal. Daarnaast heeft zo’n veranda weinig onderhoud nodig. Af en toe een keer poetsen, is meer dan voldoende! Wil je nog meer voordelen? Wel, doordat aluminium erg veelzijdig is, is het beschikbaar in verschillende kleur- en stijlmogelijkheden. Van een goed product gesproken!

Veranda’s: dit mag je niet vergeten

Voordat je een extra leefruimte bouwt, moet je even stilstaan bij de reglementering rond veranda’s. Ga op voorhand een keer langs bij de gemeente en vraag wat er moet gebeuren wanneer jij een ruimte aan je woning wil toevoegen. Normaal gezien is het zo dat woonveranda’s kleiner dan 40m² geen bouwvergunning vereisen; er geldt alleen meldingsplicht. Wil je een veranda groter dan 40m²? Dan moet je sowieso eerst aankloppen bij een architect. Zodra de plannen uitgewerkt zijn, kan jij dan de nodige vergunningen aanvragen.

Ve-Ra-Bo is specialist op vlak van veranda’s.

Ve-Ra-Bo is specialist op vlak van veranda’s

Staat jouw besluit vast en wil je jouw woning laten uitbreiden met de luxe van een veranda? Goed zo! Nu rest je alleen nog een partner te vinden die je kan begeleiden van A tot Z. En eigenlijk heb je die al gevonden: Ve-Ra-Bo plaatst al jaren veranda’s en kan je perfect verder helpen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!