Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: 9.00u - 12.00u en
13.00u - 18.00u

De veranda als man-cave?

In elk huis heeft iedereen wel zijn favoriete plekje. Bij mannen is dat meestal een eigen ruimte waar ze op en top man kunnen zijn: de man-cave. Dergelijke oorden van mannelijkheid worden alsmaar populairder. Heb je echter weinig ruimte in huis? Plaats dan een veranda waar de man des huizes zijn hart kan ophalen. En ook als vrouw haal je hier voordeel uit!

Een moderne veranda wordt gezien als een volwaardige uitbreiding van de woning.

De man-cave als uitbreiding aan je woning

Een moderne veranda wordt gezien als een volwaardige uitbreiding van de woning. Daardoor zijn de mogelijkheden talrijk en eindeloos. Zo is het concept man-cave hot and trending. Al is bij ons de hobbykamer zeker ook geen nieuw gegeven. Denk maar aan een kelder vol modeltreintjes of een tuinhuis vol gereedschap.

Met de aanwezigheid van zo’n aparte ruimte hoef je je als vrouw trouwens geen zorgen te maken! Jij hebt daardoor het huis voor jezelf. Bovendien is een veranda als man-cave lekker dichtbij de kinderen, zodat hij tegelijkertijd kan oppassen en jij zorgeloos op stap kan met jouw vriendinnen. Handig, toch?

De man-cave als speelterrein

In de bijgebouwde veranda kan er makkelijk een pool- of voetbaltafel geplaatst worden. Een dartbord aan de muur is tevens een schot in de roos. Of speel de ultieme troef uit en installeer een spelconsole. Uren speelpret verzekerd in het heetst van de strijd. Want ja, ook een verwarming of airco kan ingebouwd worden in deze man-cave.

De man-cave als creatief atelier

De artistieke man kan ongestoord zijn creativiteit uiten in zijn atypische man-cave. Dankzij de toevoeging van enkele handig gekozen meubels in de veranda, wordt het geen rommelige plek, maar een inspiratieplek die rust en orde uitstraalt. Zo valt zijn ongewone verzamelhobby niet al te veel op in jouw strak uitgekozen interieur. Je houdt dus als vrouw de vinger aan de pols.

In de bijgebouwde veranda kan er makkelijk een pool- of voetbaltafel geplaatst worden.
Niet alleen je man-cave, maar ook je veranda is meer dan een extra ruimte.

Sportieve man-cave

Voorzie een prachtige sofa die aansluit bij je interieur en plaats een gigantisch scherm. Dankzij een bar met ingebouwde koelkast verras je je vrienden met een ijskoud biertje wanneer jullie favoriete sportploeg alweer gewonnen heeft. Als filmfanaat zit je nu al te watertanden bij het idee van een relaxzetel en bijhorende geluidsinstallatie. En dankzij allerlei isolatie-mogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken over geluidsoverlast.

Wedden dat ook de dochters blij zullen zijn als papa ongestoord Disneyklassiekers meezingt op een vader-dochter-dag? En zo is niet alleen je man-cave, maar ook je veranda meer dan een extra ruimte. Het is een verlengde van je huis. Een verlengde van je thuis, dus. Ve-Ra-Bo helpt je met plezier om deze man-cave aan de man te brengen.

 

Contacteer ons via info@verabo.be of bel ons op 016/56 08 51!