Menu Veranda Veranda laten plaatsen veranda plaatsen nieuwe veranda
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak
Veranda Veranda laten plaatsen veranda plaatsen nieuwe veranda Veranda Veranda laten plaatsen veranda plaatsen nieuwe veranda Veranda Veranda laten plaatsen veranda plaatsen nieuwe veranda Veranda Veranda laten plaatsen veranda plaatsen nieuwe veranda

Veranda laten plaatsen: onze werkwijze

Wil jij een veranda laten plaatsen? Dan zit je bij Ve-Ra-Bo op de juiste plek. We leggen je graag uit hoe wij aan de slag gaan met een ontwerp en welke verdere stappen wij zetten om jouw veranda te realiseren. Kortom we geven je een kijkje in de wereld van onze werkwijze. Meer weten?

Veranda laten plaatsen: het begin

Eigenlijk starten we altijd op dezelfde manier: jij komt naar onze toonzaal, want jij wil een veranda laten plaatsen. Je hebt dus sowieso een visie over je nieuwe leefruimte. Wij zitten met jou samen, bespreken je wensen en noden, en vertalen dit alles naar een ontwerp. Aan de hand van je budget stellen wij een plan op om je veranda te plaatsen. Waarom is budget zo belangrijk? Wel, het budget moet onze leidraad zijn om jouw woondroom te kunnen realiseren.

Veranda laten plaatsen: het begin.

Pas wanneer wij een richtbudget van jou hebben doorgekregen, weten we in welke mate wij onze expertise de vrije loop mogen laten. Zo kan je een brood ook met verschillende graansoorten bakken om ‘hetzelfde’ resultaat te bekomen.

Je leest het goed: je veranda laten plaatsen door Ve-Ra-Bo staat garant voor een afwerking van A tot Z.

Stap twee: de veranda laten plaatsen

Ondertussen is het ontwerp van je veranda opgemaakt. Wist je trouwens dat wij zo ver gaan als je zelf wil? Zo kunnen wij de ruwbouw van je veranda verzorgen, maar ook de volledige inrichting onder handen nemen. Moet er eerst een oude veranda worden afgebroken? Dat nemen wij voor onze rekening. Je leest het goed: je veranda laten plaatsen door Ve-Ra-Bo staat garant voor een afwerking van A tot Z. 

Zodra jouw plannen zijn opgesteld, kan je eindelijk jouw veranda laten plaatsen. Wij zorgen trouwens ook voor een uitgewerkt scenario. Zo weet jij perfect wat er wanneer te gebeuren staat. En daarna? Er rest je alleen nog zorgeloos te genieten van jouw afgewerkt product.

Een veranda laten plaatsen? Dit mag je zeker niet vergeten!

Zolang de veranda kleiner is dan 40m² moet er geen bouwvergunning worden aangevraagd. Je hebt in dit geval geen architect nodig; een bouwmelding bij de gemeente is het enige wat jij moet ondernemen. Wil je een veranda laten plaatsen die groter is dan 40m²? Dan moet je eerst een architect raadplegen. Hij zal de plannen ontwerpen waarna wij aan de slag kunnen met het realiseren van je nieuwe veranda. In dit geval hebben wij dus de uitvoerende rol en kan je nog steeds je veranda laten plaatsen door ons.

 

Veranda laten plaatsen door Ve-Ra-Bo

Je veranda laten plaatsen door Ve-Ra-Bo? Dat is jouw woondroom realiseren. Door onze ervaring in totaalprojecten houden wij tijdens de ruwbouw al rekening met de afwerking van de veranda. Bovendien heb jij maar één aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je vragen. Wil je meer informatie of wil je eens langskomen in onze showroom om je plannen te bespreken? Contacteer ons!

Je veranda laten plaatsen door Ve-Ra-Bo? Dat is jouw woondroom realiseren.