Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak
veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningenveranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen

Werken bij Ve-Ra-Bo

Wanneer je ons vraagt om wat meer te vertellen over Ve-Ra-Bo, zal je de termen Belgisch vakmanschap, woondromen, en klanttevredenheid zeker horen vallen. Ve-Ra-Bo realiseert namelijk al woondromen sinds 1984 en streeft er sinds toen naar om de ideale oplossing te zoeken voor haar klanten. Maar ook na de werken staan wij nog steeds voor hen klaar. Ja, onze na-service gaat echt veel verder dan de standaardgarantie. Kan jij je hierin vinden? Dan behoor jij binnenkort misschien wel tot de Ve-Ra-Bo familie.

Ve-Ra-Bo is flexibel

Het team van Ve-Ra-Bo samenvatten in één woord? Gevarieerd. Zowel op vlak van leeftijd als op vlak van competenties zijn er grote verschillen. Toch zijn we één familie met één doel: de woondromen van onze klanten realiseren. Onze missie? Ve-Ra-Bo creëert voor het leven. En da’s iets waar we allemaal naar streven. Werk je op kantoor? Dan ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van plannen, de voorbereidingen van de werken, en het klantencontact. Bij jou begint het eigenlijk allemaal.

Het team van Ve-Ra-Bo samenvatten in één woord? Gevarieerd.
Wanneer je ons vraagt om wat meer te vertellen over Ve-Ra-Bo, zal je de termen Belgisch vakmanschap, woondromen, en klanttevredenheid zeker horen vallen.
Werk je graag buiten, en ben je een handige harry met de nodige competenties? Dan kan je als werfmedewerker aan de slag. Elke dag word je in teams van maximum drie personen naar klanten gestuurd. Jij zal dus heel wat zien evolueren tussen de opstart en het verlaten van de werf. Sta je liever droog en warm, maar wil je toch met je handen werken? In het atelier wordt al het schrijnwerk gemonteerd. Ons machinepark is trouwens modern en uitgebreid. Manueel heffen en tillen wordt er tot het absolute minimum beperkt, want rugpijn willen we natuurlijk te allen tijde vermijden! Vul dit aan met onze projectadviseurs en je hebt een mooi overzicht van de werkzaamheden bij Ve-Ra-Bo. Je merkt dus wel waarom ons team zo gevarieerd is. Wist je dat Ve-Ra-Bo ook flexibel is qua uren als je op kantoor of in het atelier werkt? Starten kan ergens tussen 6u-9u. En ja, we organiseren regelmatig de nodige opleidingen om onze werknemers volledig up-to-date te houden met de laatste nieuwtjes.

Het team van Ve-Ra-Bo

Momenteel bestaat ons team uit 38 mensen en een aantal vaste onderaannemers. Van onze onderaannemers verwachten we dat zij dezelfde hoogwaardige kwaliteit als standaard beschouwen. Daardoor horen zij op hun beurt tot de Ve-Ra-Bo familie. En het einde van het jaar? Dat sluiten we met het ganse team af. De woondromen van onze klanten hebben we dan ook samen gerealiseerd. Niemand gaat apart met de pluimen lopen. Wil jij deel uitmaken van ons team?

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Interesse? Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief naar info@verabo.be of bel ons voor een afspraak op 016/56.08.51. Tot dan!