Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten
veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningenveranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen

Ervaringen van klanten

Op deze pagina vind je een overzicht van klanten die hun woondroom reeds door ons lieten realiseren. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier!

 

"Wij danken u voor de vlotte en professionele opvolging van deze zaak. Het voelt nog steeds goed om met VERABO de verbouwingen te hebben gedaan. Uw team verdient nog steeds onze aanbeveling."
P. Coenjaarts

 

"Even ter info: we zijn super tevreden over de deur die vandaag door één van jullie teams is geplaatst. Bedankt aan het team om mooi en proper werk af te leveren. Wat de veranda betreft: het dossier werd (eindelijk) voor volledig verklaard door de gemeente en is nu voor max 3 maanden weg voor goedkeuring. We blijven dus hopen."
Fam. Matagne

 

"Omdat ik uit ervaring weet dat mensen vaak alleen het negatieve melden, wou ik u bij deze laten weten dat wij heel tevreden zijn over de ploeg die bij ons de ruwbouw heeft gedaan. Ruwbouwwerken zijn niet echt leuk (zeker niet als je in het huis blijft wonen), maar deze ploeg maakte het toch draaglijk door hun inzet, vriendelijkheid, netheid en bezorgdheid om ons welzijn. De werken zelf zijn natuurlijk ook perfect uitgevoerd ! Het is een echt topteam en dat wou ik toch even laten weten!"
Fam. Martens-Adriaens

 

"Staat u me een kleine opmerking toe? Een paar weken terug zijn uw herstellers aan de slag geweest om ons schuifraam te komen herstellen. Mijn echtgenote en ik zijn zeer te spreken over het optreden van die mensen: tijdig op de afspraak, oog voor andere kleine defecten en professioneel in hun adviesverlening. Wij hebben er - helaas! - al anderen over de vloer gehad (niet vanwege uw bedrijf). Als het goed is mag het ook gezegd worden."
Marc

 

"Ik ben daarnet nog in de school geweest en de werken zijn zo goed als klaar, op nog een venstertablet na. Er is opnieuw zeer mooi werk geleverd zoals we van de firma VERABO gewoon zijn , en binnen de afgesproken tijd waarvoor onze dank. Als de gelegenheid zich voor doet zullen wij zeker opnieuw met VERABO in zee gaan."
D. Baekeland