Menu Veranda’s Veranda’s bouwen veranda verandabouwer totaalaannemer
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Na afspraak
Veranda’s Veranda’s bouwen veranda verandabouwer totaalaannemerVeranda’s Veranda’s bouwen veranda verandabouwer totaalaannemer Veranda’s Veranda’s bouwen veranda verandabouwer totaalaannemer Veranda’s Veranda’s bouwen veranda verandabouwer totaalaannemer

Over Ve-Ra-Bo

Heb jij al gehoord van Ve-Ra-Bo? Dan ken je hoogstwaarschijnlijk de familie Maurien. Deze familie is namelijk onlosmakelijk verbonden met het bedrijf. Reeds in juni 1984 werd het concept Ve-Ra-Bo opgericht door Jos samen met zijn twee werknemers. In 1987 stapte Anne-Marie, de vrouw van Jos, mee in de zaak. Hun doel? Veranda’s bouwen. Hun missie? De Belgische bevolking laten kennismaken met de meerwaarde van een veranda.

Ve-Ra-Bo: meer dan alleen veranda’s

In de loop der jaren evolueerde Ve-Ra-Bo van een verandabouwer tot een totaalaannemer. Ja, zelfs het bouwen van volledige woningen stond op het palmares van het bedrijf. Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten. Onze kernactiviteit? Da’s nog steeds verandabouw, maar onze totaalprojecten en renovatiewerken hebben aan populariteit gewonnen.

Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten.
Ve-Ra-Bo: meer dan alleen veranda’s.
Het bouwen van huizen van A tot Z doen we echter niet meer. Wist je dat de huidige generatie, Johan en Pieter, sinds respectievelijk 2003 en 2006 werkachtig zijn in de zaak? Sinds toen ligt de kracht van Ve-Ra-Bo ook bij de ietwat moeilijkere constructies. Heb je een gewaagd ontwerp in gedachten? Wij gaan de uitdaging aan. Meer zelfs, als wij het niet kunnen verwezenlijken, kan niemand het. Wat is er niet veranderd in onze visie? Het feit dat wij woondromen willen realiseren. Ve-Ra-Bo creëert namelijk voor het leven.

Ve-Ra-Bo blijft trouw aan zijn leveranciers

Met onze leveranciers behouden we doorgaans een langdurige relatie. We baseren deze op wederzijds vertrouwen en weten dat we altijd op elkaar kunnen rekenen. Om hun troeven in de verf te zetten, plaatsen wij alleen materiaal van leveranciers waarbij we zeker zijn van de kwaliteit. We doen dit echter niet alleen om onze leveranciers tevreden te houden, maar natuurlijk ook zodat onze klanten op hun twee oren kunnen slapen dat hun woondroom met de beste materialen afgewerkt wordt wanneer wij een project voor hen uitvoeren.

In de loop der jaren evolueerde Ve-Ra-Bo van een verandabouwer tot een totaalaannemer.
Zelfs wanneer we samenwerken met onderaannemers stellen we dezelfde eisen. Kortom, samen zoeken we naar jouw ideale ontwerp! Ve-Ra-Bo belooft 100% tevreden klanten. Word jij de volgende?