Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten

Een naadloze overgang naar de veranda

De tijd dat een veranda eruit zag als een glazen hok ligt al lang in het verleden. Tegenwoordig is een veranda eerder een verlengstuk van je woonruimte. Meer nog, dankzij een moderne veranda haal je zonder enige moeite het buitengevoel naar binnen. Sommigen noemen het een leefveranda, maar wij beschouwen het vooral als een beleefveranda. Het is ook technisch eenvoudiger geworden om zo’n woonveranda volledig te integreren zodat je amper de overgang van huis naar tuin opmerkt. Kortom, met deze tips zorgt een veranda met naadloze overgang van Ve-Ra-Bo voor een spectaculaire verhoging van je wooncomfort, zonder loze beloftes.

Bezint eer ge begint met de bouw van je veranda

Bij het bouwen van een veranda ga je maar beter niet over één nacht ijs. Integendeel, denk goed na tijdens de ontwerpfase van je veranda. Je staat er uiteraard niet alleen voor! Laat je begeleiden door experten ter zake, mensen die dagelijks met het vak bezig zijn en alle valkuilen van zo’n veranda vanbinnen en vanbuiten kennen. Experten van Ve-Ra-Bo, bijvoorbeeld.

De tijd dat een veranda eruit zag als een glazen hok ligt al lang in het verleden.
Tijdens onze voorbereidende gesprekken bekijken we samen de grootte, de inrichting en zelfs de oriëntatie van je nieuwe favoriete plekje in huis. Zo is een zuidoostelijke oriëntatie van een veranda bijvoorbeeld warm aan te bevelen zonder dat je veranda in een broeikas verandert. Hoe dan ook, bij elke woning past een moderne veranda, zoveel is duidelijk. Daardoor kan jij het hele jaar door genieten, ongeacht de buitentemperaturen. Zalig.
Geniet in je veranda van binnenstromend daglicht dankzij grote raampartijen uit dubbel of driedubbel glas.

Je veranda opent deuren

Een moderne veranda kan je perfect integreren in de woning en zorgt voor extra leefruimte én een gevoel van openheid. Geniet in je veranda van binnenstromend daglicht dankzij grote raampartijen uit dubbel of driedubbel glas. Of combineer met een glazen dak of een lichtstraat. Dankzij de recente isolatiematerialen hoef je je trouwens geen zorgen te maken over broeierige temperaturen in je veranda. Kies bovendien voor echte luxe en ga voor extra verkoeling in de zomer dankzij een moderne ventilatieoplossing.

Tijdens de winter zorgt een verwarming dan weer voor voldoende warmte. Al zal de warme, gezellige sfeer daar misschien ook voor iets tussen zitten. Heb je trouwens graag een open vizier op je tuin? Kies dan voor schuiframen zodat je geen kostbare ruimte verliest.

Verruim je blik op de wereld dankzij een veranda

Dankzij je nieuwe veranda breid je je woning uit zonder grote verbouwingen en dit dankzij enkele optische effecten. Laat bijvoorbeeld je plafond doorlopen van het huis naar de veranda om het ruimtegevoel te vergroten. Wil je écht 1 grote ruimte? Kies dan voor dezelfde tegels in groot formaat in zowel je veranda als in de rest van je leefruimte. Naast een gevoel van eenheid, creëer je vooral heel wat buitengevoel.

Dankzij je nieuwe veranda breid je je woning uit zonder grote verbouwingen en dit dankzij enkele optische effecten.
Om van het thuisgevoel nog maar te zwijgen. Het adembenemende zicht op je eigen tuin krijg je er zomaar bij.

 

Een naadloze overgang naar de veranda? Ve-Ra-Bo kan dat! Maak dan ook hier snel een afspraak voor een eerste gesprek. Wij doen de rest!