Menu veranda ramen en deuren renovatie renovatie van woningen renovatie woningen
Vragen? 016/56 08 51
Vandaag: Gesloten

3 redenen om voor aluminium te kiezen

Zijn je ramen en deuren aan vernieuwing toe? Of droom je van grote glaspartijen in je nieuwbouw? Dan stelt zich vroeg of laat het volgende (ver)bouwdilemma: kies je voor pvc, hout of aluminium? Wij zetten de voor- en nadelen van elk materiaal op een rijtje. Want enkel zo maak je een weldoordachte en duurzame keuze en geniet jij straks van nieuwe eyecatchers in je gevel.

Aluminium, pvc of hout?

Voor we de troeven van aluminium onder de loep nemen, zoomen we in op pvc en hout. Pvc profielen vind je in houtimitatie, betonimitatie en metallic look. Hierdoor passen ze zowel in een klassiek als een modern interieur. En je hoeft er niet diep voor in je portemonnee te tasten. Voor houten profielen doe je dat wél, maar je krijgt er veel landelijke charme en een goede isolator voor terug. Of toch als je ze geregeld met een schilderbeurt onderhoudt.

Aluminium profielen hebben heel wat meer voordelen dan pvc en hout.

Aluminium ramen & deuren: 3 troeven

Aluminium profielen hebben heel wat meer voordelen dan pvc en hout. Naast een goede isolatiewaarde en de verbluffende prijs-kwaliteitverhouding, hebben aluminium profielen nog drie grote troeven.

Gewoon een emmer lauw water en zachte zeep voldoen om je aluminium ramen en deuren 1 tot 3 x per jaar te poetsen.

#1 Moderne look

Aluminium profielen kunnen zwaar glas dragen. Die sterkte maakt ze samen met hun strakke look en feel ideaal voor een moderne woning met veel glaspartijen.

 

#2 Milieuvriendelijk

De aluminium profielen van Ve-Ra-Bo zijn gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium. En ook bij afbraak behouden ze deze duurzame eigenschap. Ideaal voor de milieubewuste (ver)bouwer!

 

#3 Weinig onderhoud(skosten)

Geen verf, schuurmiddelen of drukreinigers nodig. Gewoon een emmer lauw water en zachte zeep voldoen om je aluminium ramen en deuren 1 tot 3 x per jaar te poetsen. Meer onderhoudstips lees je in Zo onderhoud je ramen en deuren.

Klaar voor een nieuwe kijk op de wereld? Ve-Ra-Bo maakt aluminium ramen & deuren op maat van jouw woning. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

 

Lees ook: Ramen: trends en stijlen